II TRIATLÓ JOVE DE MUNTANYA DE BALAGUER

II TRIATLÓ JOVE DE MUNTANYA DE BALAGUER

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL I CADET JOVE TRIATLETA COMPLET 2022

El Club Esportiu PEDALA.CAT BALAGUER, l’ESCOLA D’ATLETISME I TRIATLÓ i la REGIDORIA D’ESCPORTS DE L’AJUNTAMENT DE BALAGUER organitzen el II Triatló Jove de muntanya, amb el suport de la FEDERACIÓ CATALANA DE TRIATLÓ.

El triatló de muntanya, és una prova atlètica que combina, en tres segments i sense interrupcions, la natació, la bicicleta tot terreny i la cursa a peu, en aquest ordre:

NATACIÓ – BICICLETA TOT TERRENY – CURSA A PEU

LLOC: Parc de la Transsegre, riu Segre, Balaguer – La Noguera – Catalunya.
Obsequi per als participants

HORARIS ACTIVITAT
15:45 h. Entrega de dorsals (totes les categories)
15:45 h. Entrada a boxes (totes les categories)
16:45 h. Tancament de boxes
17:00 h. Càmera de sortida INFANTIL
17:05 h. Sortida INFANTIL FEMENÍ
17:06 h. Sortida INFANTIL MASCULÍ
17:50 h. Càmera de sortida CADET
17:55 h. Sortida CADET FEMENÍ
17:56 h. Sortida CADET MASCULÍ
19:10 h. Càmera de sortida JUVENIL
19:15 h. Sortida JUVENIL FEMENÍ
19:16 h. Sortida JUVENIL MASCULÍ
20:30 h. CERIMÒNIA D’ENTREGA DE TROFEUS
CATEGORIES EDATS
Infantil 2009 – 2010 (12-13 anys)
Cadet 2007 – 2008 (14-15 anys)
Juvenil 2005 – 2006 (16-17 anys)
 • Control de polseres

CIRCUITS DE NATACIÓ:

 • A: 300 m.           B: 200 m.

CIRCUITS DE BICICLETA :

 • B: 2.000 m.           D: 3.000 m.          ENLLAÇ : 2.500 m.

CIRCUIT DE CURSA A PEU :

 • E: 1.000 m

DISTÀNCIES NATACIÓ BICICLETA CURSA A PEU
Infantil 200 m 4.500 m 1.000 m
Cadet 300m 6500m 2000m
Juvenil 300m 8500m 3000m
CIRCUITS NATACIÓ BICICLETA CURSA A PEU
Infantil B C + enllaç D
Cadet A Cx2 + enllaç Ex2 *
Juvenil A Dx2 + enllaç Ex3 *

REGLAMENT

  1. Per segon any consecutiu, Balaguer, acollirà un triatló de muntanya en les categories Infantil, Cadet i Juvenil, essent seu del CAMPIONAT NACIONAL DE CATALAUNYA i puntuable pel programa JOVE TRIATLETA COMPLET 2022.

  2. Hi podran participar triatletes federats i no federats, tot i que només opten al Campionat nacional i puntuen pel programa jove els triatletes federats al nostre país.

  3. El Triatló Jove de Balaguer es regirà pel reglament de la Federació Catalana de Triatló. La prova comptarà amb el suport d’aquesta federació que aportarà jutges per arbitrar la competició.

  4. Aquesta prova es disputarà en circuits urbans, totalment tancats al trànsit i degudament senyalitzats. 

  5. 5. Les inscripcions s’hauran de fer a través de la web de la Federació Catalana de Triatló: www.triatlo.org i dins de l’apartat Calendari General 2022.

  6. Tota la informació de la prova es pot trobar a la pàgina web del club organitzador: www.pedala.cat El correu electrònic del club és: club@pedala.cat

  7. No s’anul·larà cap inscripció ni es retornarà cap import satisfet que no estigui degudament justificat.

  8. La zona de boxes estarà reservada només per als triatletes. Els acompanyants s’hauran de situar a l’àrea destinada al públic.

  9. Per cada categoria es faran dues sortides separades de noies i nois,  i en aquest ordre, sempre que hi hagi un nombre mínim de participants.

  10. El tram de natació es disputarà al riu Segre, en un tram entre ponts de la nostra ciutat, concretament al tram situat davant de l’estàtua de la Transsegre.

  11. El tram de la BTT es disputarà en un circuit tancat de 2 kms.. L’enllaç fins al circuit és d’1,25kms., que es farà tant d’anada com de tornada.

  12. La cursa a peu és totalment plana i transcorrerà en un 80% per gespa i un 20% per terra compactada. 

  13. Els participants no poden rebre ajuda externa durant la competició.

  14. És obligatori l’ús del casc rígid de tres punts de fixació al tram de ciclisme.

  15. És obligatori utilitzar només la bicicleta tot terreny.

  16. La prova estarà coberta en la seva totalitat per un vehicle d’assistència mèdica.

  17. El material dels boxes no es podrà retirar fins que no finalitzin totes les competicions i només podran ser els mateixos triatletes qui ho facin presentant el seu dorsal.

  18. L’organització es reserva el dret de modificar i/o suspendre part o la totalitat de la prova si apareguessin circumstàncies imprevistes que així ho fessin necessari.

  19. Si per qualsevol causa aliena a l’organització no es pogués realitzar el sector de natació la prova es transformaria en un duatló.

  20. L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans o després de la celebració de la prova. 

  21. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants de la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 17/99 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal. .

  22. Tots els participants han d’assumir que tenen la capacitat física necessària per competir en el Triatló de Balaguer i la responsabilitat de qualsevol dany físic o mental que es pugui derivar de la realització d’aquesta prova, ja sigui com a conseqüència de caigudes, contacte físic amb altres participants, excessiva o baixa temperatura i / o humitat, casos fortuïts, força major o qualsevol altres circumstàncies derivades de la naturalesa pròpia de la prova, eximint a l’organització de qualsevol responsabilitat. I que s’ha preocupat de revisar i/o reconèixer els traçats dels diferents circuits, amb l’objectiu de familiaritzar-se amb cadascun un d’ells.

  23. En realitzar la inscripció el/la triatleta exonera a l’organització de qualsevol responsabilitat per robatori i/o pèrdua del material divers que utilitzarà en la prova, ja que el participant és l’únic responsable de vetllar per les seves pertinences i mantenir tot el seu equip sota la seva supervisió i custodia.

  24. La inscripció a aquesta prova implica l’acceptació del present reglament.

ESCOLA ATLETISME I TRIATLÓ PEDALA.CAT BALAGUER

CE PEDALA.CAT BALAGUER

REGIDORIA D’ESPORTS PAERIA DE BALAGUER