VIII DUATLÓ INFANTIL DE BALAGUER

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTILS I CADETS

Dissabte, 27 de març de 2021

 

 

PRESENTACIÓ

 

El Club Esportiu PEDALA.CAT BALAGUER i la seva ESCOLA D’ATLETISME I TRIATLÓ organitzen la 8a. edició del Duatló Infantil de Balaguer amb el suport de la REGIDORIA D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE BALAGUER i la FEDERACIÓ CATALANA DE TRIATLÓ.

El Duatló és una prova atlètica que combina, en tres segments i sense interrupcions, la cursa a peu i la bicicleta tot terreny, en aquest ordre:CURSA A PEU – BICICLETA TOT TERRENY – CURSA A PEULLOC:

Jardins del Sant Crist, Carrer Pla d’Almatà, Balaguer – La Noguera – Catalunya.

https://www.google.com/maps/@41.7956497,0.8053839,175m/data=!3m1!1e3HORARIS:

10:00 h.

10:20 h.

10:30 h.

10:55 h.

11:30 h.

11:30 h.

11:30 h.

11:50 h.

13:00 h.

14:15 h.

 

Obertura boxes PREBENJ., BENJAMINS i ALEVINS)

Sortides PREBENJAMINS

Sortides BENJAMINS

Sortides ALEVINS

Entrega trofeus PREBENJ., BENJAMINS i ALEVINS

Obertura boxes INFANTILS i CADETS

Sortides ALEVINS.

Sortides INFANTILS. CAMPIONAT DE CATALUNYA

Sortides CADETS. CAMPIONAT DE CATALUNYA

Entrega trofeus del CAMPIONAT DE CATALUNYA

 

CATEGORIES

PREBENJAMINS

BENJAMINS

ALEVINS

INFANTILS

CADETS

2014-15-16 (5-6-7 anys)

2012 – 2013 (8-9 anys)

2010 – 2011 (10-11 anys)

2008 – 2009 (12-13 anys)

2006 – 2007 (14-15 anys)DISTÀNCIES

CURSA 1

BTT

CURSA 2

PREBENJAMINS

BENJAMINS

ALEVINS

INFANTILS

CADETS

200 m

400 m

700 m

1.000 m

2.000 m

1.000 m

1.000 m

2.000 m

4.800 m

7.200 m

100 m

200 m

400 m

500 m

1.000 mCIRCUITS

CURSA 1

BTT

CURSA 2

PREBENJAMINS

BENJAMINS

ALEVINS

INFANTILS

CADETS

MIG

MIGx2

LLARG + MIG

LLARG x 2

LLARG x 4

CURT

MIG

MIG x 2

LLARG x 2

LLARG x 3

CURT

MIG

MIG x 2

LLARG

LLARG x 2

CIRCUITS DE CÒRRER:

 • CURT (100 m.) MIG (200 m.)LLARG (500 m.)CIRCUITS DE BICICLETA TOT TERRENY:

 • CURT (500 m.) MIG (1.000 m.) LLARG (2.400 m.) 

 

REGLAMENT

 

        1. Un any més, Balaguer, acollirà la seu del Campionat Nacional de Catalunya de Duatló de Muntanya en les categories Infantil i Cadet. Podran competir duatletes Federats i No federats, tot i que, només podran optar a guanyar el Campionat els duatletes que estiguin federats per la Federació Catalana de Triatló.

        2. També es disputarà el Duatló per a les categories més petites: els prebenjamins, benjamins i alevins.

        3. El Duatló Infantil de Balaguer es regirà pel reglament de la Federació Catalana de Triatló. La prova comptarà amb el suport d’aquesta Federació que aportarà jutges per arbitrar la competició i el cronometratge.

        4. Les inscripcions s’hauran de fer a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló: www.triatlo.org i dins de l’apartat Competicions Infantils- 2021.

        5. Tota la informació de la prova es pot trobar a la pàgina web del club organitzador: www.pedala.cat. El correu electrònic del club és: club@pedala.cat .

        6. Tota la informació de la prova es pot trobar a la pàgina web del club organitzador: www.pedala.cat. El correu electrònic del club és: club@pedala.cat

        7. En cap cas no s’anul·larà cap inscripció ni es retornarà cap import satisfet. .

        8. La zona de boxes estarà reservada només per als duatletes i el seu material. Els pares i acompanyants s’hauran de quedar a l’àrea reservada al públic. Els participants no podran deixar bosses ni motxilles al seu box.

        9. Per a cada sèrie s’anirà fent la convocatòria per megafonia i els duatletes hauran d’entrar a la càmera de sortida per la carpa del Pedala.cat fins a situar-se en les diferents posicions assignades.

        10. La prova vol tenir un caràcter formatiu. Abans de cada sortida es farà una breu explicació dels circuits i de la normativa vigent.

        11. Els participants no poden rebre ajuda externa durant la competició. Els nostres voluntaris ja s’encarregaran d’aquesta tasca en el cas dels més petits.

        12. El circuit estarà degudament senyalitzat i restarà tancat al trànsit.

        13. És obligatori l’ús del casc rígid de tres punts de fixació al tram de ciclisme.

        14. És obligatori utilitzar, exclusivament, la bicicleta tot terreny (BTT).

        15. Es farà l’entrega d’un trofeu als tres primers classificats de les categories Infantil i Cadet.

        16. El material dels boxes no es podrà retirar fins que la organització no ho permeti i només podran ser els mateixos duatletes qui ho facin presentant el seu dorsal.

        17. La prova estarà coberta en la seva totalitat per un vehicle d’assistència mèdica.

        18. L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans o després de la celebració de la prova.

        19. L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans o després de la celebració de la prova.

        20. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants de la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 17/99 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal.

        21. Tots els participants han d’assumir que tenen la capacitat física necessària per competir en el Duatló de Balaguer i la responsabilitat de qualsevol dany físic o mental que es pugui derivar de la realització d’aquesta prova, ja sigui com a conseqüència de caigudes, contacte físic amb altres participants, excessiva o baixa temperatura i / o humitat, casos fortuïts, força major o qualsevol altres circumstàncies derivades de la naturalesa pròpia de la prova, eximint a l’organització de qualsevol responsabilitat. I que s’he preocupat de revisar i/o reconèixer els traçats dels diferents circuits, amb l’objectiu de familiaritzar-se amb cadascun un d’ells.

        22. En realitzar la inscripció el/la duatleta exonera a l’organització de qualsevol responsabilitat per robatori i/o pèrdua del material divers que utilitzarà en la prova, ja que el participant és l’únic responsable de vetllar per les seves pertinences i mantenir tot el seu equip sota la seva supervisió i custodia.
        23. La inscripció implica l’acceptació d’aquest reglament.

       MESURES DE SEGURETAT EN MOTIU DE LA PANDÈMIA COVID19

       1.  DECLARACIÓ RESPONSABLE. Abans de la prova, els esportistes i acompanyants hauran de presentar la Declaració Responsable impresa i signada a l’organitzador. Es registraran els noms i cognoms així com les dades de contacte dels participants i dels acompanyants per tenir un control de traçabilitat.
       2. Es prendrà la temperatura a tots els participants abans de l’entrada a boxes. Si la temperatura és superior a 37.5 no es podrà participar a la prova.
       3. La mascareta serà d’ús obligatori per a acompanyants, voluntaris i esportistes, excepte quan aquests estiguin competint. Els participants rebran per part de l’organització dues mascaretes: una per ser rebutjada just abans del inici de la prova i una altra a l’arribada.
       4.  En tot moment s’haurà de mantenir una distància de 2 metres en els desplaçaments efectuats dins de la zona de la prova.  
       5. Es garantirà el subministrament de gel hidroalcohòlic en dispensadors durant tota l’activitat.
       6. Es disposarà d’una zona delimitada per al públic i acompanyants. Aquests hauran de seguir, en tot moment, les indicacions dels voluntaris de l’organització.
       7. Dins dels boxes es mantindrà la distància de seguretat de 2 metres entre bicicletes i 5 metres entre passadissos. Per aquest motiu hi haurà dues entrades de material diferenciades entre categories petites (prebenjamins, benjamins i alevins) i de categories grans (infantils i cadets).
       8.  No es permetrà l’accés de cap acompanyant a l’interior de boxes. Hi haurà voluntaris per ajudar els més petits.
       9. Per adaptar l’organització de la prova a les mesures de seguretat en motiu de l’emergència sanitària derivada del Covid19, es penjarà a la web de la Federació Catalana de Triatló el llistat amb el número de dorsal de cada participant. En el moment d’entrar el material a boxes l’organització pintarà, amb retolador negre, el número de dorsal de cada participant en un braç i una cama.
       10. L’organització no facilitarà servei de guarda-roba ni zona d’avituallament. Els participants rebran per part de l’organització, un cop finalitzada la prova, una bossa on hi haurà una mascareta, diversos obsequis i una ampolla d’aigua.
       11. I, finalment, recordem que aquesta és una prova de promoció i que des de l’organització farem el màxim possible per a què tots els participants, duatletes,pares i acompanyants, gaudeixin, amb esportivitat i esperit de companyonia, de la seva cursa i de l’estada a la nostra ciutat.

       ESPORT I SALUT!       informació de l’entorn de la cursa

       GALERIA IMATGES

        

       PEDALA.CAT BALAGUER / ESCOLA ATLETISME

       TRIATLÓ PEDALA.CAT BALAGUER