Escola atletisme2022-10-10T16:32:21+02:00

Escola d’atletisme

Escola d’atletisme

Envia’ns un correu per contactar amb nosaltres per poder inscriure’t

inscriu-te
Horaris
  • Petits i mitjans: 17:30 a 18:30
  • Grans: 17:30 a 19:00

Preu de 22 euros al mes

Benvinguts a l’Escola d’Atletisme i Triatló del Pedala.cat, de Balaguer.

Si us agrada l’esport, us entusiasma córrer i teniu curiositat pel triatló i les seves variants, aquesta és la vostra Escola.

Els entrenaments i activitats van adreçats a tots aquells aquells nens i joves, a partir de 5 anys, als que us apasiona l’esport i estan dirigits pel nostre equip de 4 entrenadors encapçalats pel millor atleta que ha tingut el club en tota la seva història, en Joan Prats.

A cada entrenament intentem formar abans que atletes, persones. I, en aquest sentit, ens mouen valors com el treball en equip, la superació personal, la constància i el respecte envers els companys, els entrenadors i els nostres rivals a les curses.

Els joves de Balaguer i comarca trobaran a l’Escola del Pedala.cat tot l’assessorament i supervisió que necessiten per a practicar l’atletisme i els esports combinats de fons.

Els entrenaments tenen lloc cada dimarts, dimecres i divendres de les 17.30h a 18.30h o 19:00h (en funció de l’edat) a la Pista d’atletisme ubicada al costat de la Xemeneia de l’antiga Inpacsa.

Si estàs interessat en formar part de la nostra escola pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic escolaatletismetriatlo@pedala.cat o ens pots buscar a Instagram.

Title

Go to Top