[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

PRESENTACIÓ

El Club Esportiu PEDALA.CAT BALAGUER i la seva  ESCOLA D’ATLETISME I TRIATLÓ  organitzen el I Triatló Infantil de Balaguer amb el suport de l’ AJUNTAMENT DE BALAGUER i la FEDERACIÓ CATALANA DE TRIATLÓ.

El triatló és una prova atlètica que combina, en tres segments i sense interrupcions la natació, la bicicleta de carretera i la cursa a peu, en aquest ordre:

 

NATACIÓ – BICICLETA – CURSA A PEU

[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”10″][vc_button title=”Inscriu-te” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”none” size=”btn-large” href=”www.triatlo.org”][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

LLOC

[/vc_column_text][vc_wp_text text=”
“][vc_column_text]

Sant Llorenç de Montgai, pantà. A 8 quilòmetres de Balaguer (5’).
La Noguera – Catalunya.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

HORARIS

[/vc_column_text][vc_wp_text][vc_column_text]

09:00/09:45 h Entrega de dorsals (totes les categories)
09:00/09:45 h Entrada a boxes (totes les categories)
10:00 h Càmera de sortida ALEVÍ MASCULÍ
10:05 h Sortida ALEVÍ MASCULÍ. CNC
10:10 h Càmera de sortida ALEVÍ FEMENÍ
10:15 h Sortida ALEVÍ FEMENÍ. CNC
11:00 h Càmera de sortida INFANTIL MASCULÍ
11:05 h Sortida INFANTIL MASCULÍ. CNC
11:10 h Càmera de sortida INFANTIL FEMENÍ
11:15 h Sortida INFANTIL FEMENÍ. CNC[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

CATEGORIES

[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”10″][vc_column_text]

ALEVINSINFANTILS 2006 – 2007      (11-12 anys)2004 – 2005      (13-14 anys)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

DISTÀNCIES I CIRCUITS

[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”10″][vc_column_text]

DISTÀNCIES

NATACIÓ

BICICLETA

CURSA A PEU

ALEVINSINFANTILS

300 m

300 m

7.000 m

7.000 m

2.000 m

2.000 m

[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”10″][vc_column_text]

CIRCUITS

NATACIÓ

BICICLETA

CURSA A PEU

ALEVINSINFANTILS

A

A

B

B

Cx2

Cx2

 

CIRCUIT DE NATACIÓ :

 • A (300 m.)

CIRCUIT DE BICICLETA :

 • B (7.000 m.)

CIRCUIT DE CURSA A PEU:              

 • C (1.000 m.)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

REGLAMENT

[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”10″][vc_column_text]

 1. Per primer cop, Balaguer i Sant Llorenç, acolliran la seu del Campionat Nacional de Catalunya de Triatló en les categories Aleví i Infantil.  Hi podran competir triatletes Federats i No federats, tot i que, només podran optar a guanyar el Campionat Nacional els triatletes que estiguin federats per la Federació Catalana de Triatló.
 2. El Triatló Infantil de Balaguer es regirà pel reglament de la Federació Catalana de Triatló. La prova comptarà amb el suport de la Federació Catalana de Triatló que aportarà jutges per arbitrar la competició.
 3. Aquest triatló es disputarà pels voltants del Pantà de Sant Llorenç de Montgai situat a 8 quilòmetres de Balaguer direcció a Gerb i Camarasa.
 4. El preu de la inscripció és de 8 euros pels federats en triatló. La resta de participants hauran de pagar 3 euros addicionals destinats a l’assegurança d’un dia.
 5. Les inscripcions s’hauran de fer a través de la web de la Federació Catalana de Triatló:  www.triatlo.org i dins de l’apartat Competicions Infantils- 2018 – Triatló de Balaguer.
 6. Tota la informació de la prova es pot trobar a la web del club organitzador: www.pedala.cat. El correu electrònic del club és: club@pedala.cat
 7. La inscripció es tancarà quan s’assoleixin els 200 inscrits.
 8. No s’anul·larà cap inscripció ni es retornarà cap import satisfet.
 9. A cada participant l’organització li lliurarà un dorsal i una enganxina per la bicicleta. Per recollir aquest material s’haurà de presentar un document identificatiu o la llicència federativa de la temporada en curs.
 10. La zona de boxes estarà reservada només per als triatletes i el seu material. Els pares i acompanyants s’hauran de quedar a l’àrea destinada al públic. Els participants només podran deixar, al seu box, la bicicleta, el casc i poc més.
 11. Cada categoria estarà composada per esportistes de dos anys i participaran a la categoria que els correspongui per l’any de naixement.
 12.  A cada categoria es faran dues sortides separades de noies i nois.
 13. Els circuits són planers amb uns desnivells puntuals. La cursa a peu  transcorrerà en un 50% per gespa i terra compacta i en un 50% per asfalt.
 14. El tram de natació es disputarà en pantà i la temperatura de l’aigua s’espera que sigui molt agradable en aquesta època de l’any.
 15. Els participants no poden rebre ajuda externa durant la competició. Els nostres voluntaris ja s’encarregaran d’aquesta tasca.
 16. El circuit estarà degudament senyalitzat i restarà completament tancat al trànsit.
 17. És obligatori l’ús del casc rígid de tres punts de fixació al tram de ciclisme.
 18. En el tram ciclista es pot utilitzar la bicicleta tot terreny però l’organització recomana la utilització de la bicicleta de carretera.
 19. Tot just acabi cada cursa es lliurarà un obsequi a tots els participants com a record de la seva participació i al final de la jornada es farà l’entrega d’un trofeu als tres primers de cada categoria (masculina i femenina).
 20. La prova estarà coberta en la seva totalitat per un vehicle d’assistència mèdica.
 21. El material dels boxes no es podrà retirar fins que la organització no ho permeti i només podran ser els mateixos triatletes qui ho facin presentant el seu dorsal.
 22. L’organització es reserva el dret de modificar i/o suspendre part o la totalitat de la prova si apareguessin circumstàncies imprevistes que així ho fessin necessari.
 23. L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans o després de la celebració de la prova.
 24. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants de la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 17/99 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal.
 25. La inscripció implica l’acceptació d’aquest reglament.

 

PEDALA.CAT BALAGUER

ESCOLA ATLETISME I TRIATLÓ PEDALA.CAT [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]