En Carles Bartrina ens envia la seva crònica de la Cameta Coixa. Una cursa de 21 km i 1300+ a la població de Miravet.

21km i 1300+a

Petita crònica: l’any passat vaig agafar una bona pàjara i potser per aixo he sortit tranquil, sabent que la cursa és un constant puja baixa….

Sortim del Castell de Miravet i… per terra! Començo bé.!!! Res. Agafem la primera pujada i ja miro la gent amb massa ganes d’apretar. Jo vaig fent i em fico al costat de Sheila i Ragna. Elles tenen bon ritme i a em permet no passar-me de voltes.

Aixi faig fent fins que ja em trobo a gust i decideixo apretar una mica. Començo a avançar gent. Així fins la meitat de la cursa. Girem a la dreta i comença la pujada cronometrada… Ara comença la cursa!!!

Apreto i em trobo bé.  Faig tota la cresta passant gent. I,  a la fi baixem. Tot baixada fins a Miravet. Bé, un petit pujador de 100+ que t’acaba de trencar, on molta gent et dona ànims. Treus lo millor de tu. Al pujar sento: “la Sheila ja és aquí!” Joder!, què forta està!! A un minut la porto! Impressionant. Apreto a la baixada per entrar davant d’un noi i, tot just a la meta, m’avança i entra davant meu.

Al final 22ena posició i un temps de 2.09′.