En Carles Bartrina ens envia la seva crònica del Trail Vall d’Ager.

Després de Miravet tenia ganes d’apretar-me i sortir més fort, sense guardar-me res. El perfil de la cursa era més favorable per mi, 17.5km i 1300+ a part de córrer amb la gent del club.
Doncs sortim i ja fem grupet amb el Xavi Sauquillo, Oscar, Jordi, Albert i algú més. Anem pujant i ens quedem tres, en Xavi marca el ritme de pujada i em va perfecte. Puc baixar pulsacions i no ens segueix ningú. Així arribem al canal de l’embut on l’Oscar canvia el ritme i ens quedem els dos. Tot va de lujo!. I de cop, surt el Jordi Martinez per allà. Puja molt fort el tio i de seguida ens agafa. Comencem a trepitjar neu i anem a buscar la baixada de la xurulla, els tres allà juntets i a veure qui estarà més fort!
L’Oscar va primer a la baixada però em flipo una mica i apreto. És lo meu!. Em poso davant i veig que el Jordi se queda una mica per l’Oscar el tinc enganxat, serà….
Arribem a la pista i l’Oscar canvia de ritme. Jo no el puc seguir, i el Jordi està a 50 metres. 4km de pista que es fan eterns. Menos mal que el Raúl ens fa el seguiment i es fica al meu cantó i em va donant ànims fins la meta. A la fi, l’Oscar 1r, jo 2n gràcies al Raül i el Jordi 3r.
Podi Pedala!!!!