Bones pedales!!! El diumenge 9 de juny vaig anar a fer la Triatló de Cambrils, la meva primera triatló al mar!! Vaig arribar allí aviat per a deixar bambes, bici i demés a boxes i vaig anar a mirar la sortida de la Olímpica (jo vaig fer Sprint). 
Els nervis, emoció i altres sentiments començaven a aparèixer. Un bon entrepà de nocilla 2 horetes abans per agafar forces i molts ànims per començar!! Vaig veure la sortida, el tram de natació, bike i córrer dels atletes i vaig animar a un Pedala que feia la Olímpica. No sé qui és, però després també em va animar a mi i això fa molt!! 

Bé, eren les 10’20 que em ficava a l’aigua per escalfar una mica i a les 10’30 feien la sortida de l’Sprint. Vaig entrar a l’aigua amb moltes forces i ganes de disfrutar, mentre intentava no desorientar-me i buscar espais buits per colar-me. La veritat és que vaig disfrutar molt per allà al mig amb les onades, el gust salat de l’aigua i demés. Tot bo menys una puntada que em vaig endur a la cara J. Al cap de 18’13’’ arribava a l’arena (11ª posició femenina). Sortint corrent, treien neoprè i amb una mica de mareig, vaig agafar forces per córrer cap a boxes i agafar la bici. Començo el tram de bici amb forces però arriba un moment que hi ha una recta molt llarga que mai s’acaba i comences a veure totes les bicis que tornen per l’altre costat (que van davant meu) i no trobes el final per a girar i tornar (una mica rallat) però bé, la meva 3a sortida amb carretera i em falta una mica de rodatge per acabar d’agafar un bon ritme (45’51’’). Arribo a boxes i amb ganes de run. Començo molt forta però al km 2 i 3 em desanimo perquè tinc molèsties al periosti i també és un tram que passes pel costat dels que tornen (carril bici del passeig marítim), però empic vaig girar per a tornar se’m va passar una mica tot i vaig començar a tirar més fins al km5 (24’43’’). Finalment acabo la triatló amb un temps de 1h32’28’’ i amb moltes ganes de tornar-ho a repetir! Una experiència més a la butxaca i amb bones sensacions en general.

Sandra