Bon dia pedales,

Els organitzadors de la Noguera Bike Race, necessiten voluntaris per aquest cap de setmana.  Si tens disponibilitat aquest pròxim diumenge, contacta amb el Mariano Ortiz (605 886 202).

Què és la NBR?

El dia 6 d´Abril de 2014, celebrarem la NBR. Una marathon MTB per terres de la Comarca de la Noguera.

Territori espectacular, paissatges impressionants, boscos de pí, alzineres, roques…No et perdis el “Salvatge Oest Català”, un paradís per la práctica del Mountain Bike.

2 recorreguts , un de Rally de 40km i 1000m de desnivell+ i el recorregut estrella , el Marathon MTB,  de 90 kilòmetres i   2400m de desnivell positiu, un autèntic repte per als amants d´aquest esport.

Sortida i arribada  des de les magnífiques instal.lacions de “La Noguera Càmping-Bungalow“, amb uns serveis i atenció pel biker, espectaculars.

Voluntaris

Tots sabeu que una marxa/cursa d´aquestes característiques, requereix molts voluntaris per les tasques varies a fer durant l´esdeveniment.

Qualsevol estona que tingueu ens pot ser de gran ajuda, ja sigui 1 hora , o durant tota la cursa. Sereu Benvinguts!
Tots els voluntaris, tindreu una bossa regal de la marxa, amb tot el producte pertinent i una samarreta conmemorativa molt guapa de la NBR, així com les dietes incloses durant l´estona que estigueu ajudant, i també un sopar/dinar que farem amb tots els integrants del voluntariat.
Si teniu possibilitat de comptar amb algún amic/amiga , podeu incloure´l també!!
Moltes gràcies a tots!
La direcció de cursa.