Aquest passat cap de setmana es va disputar el 1er Triatló Half Prosan de Lleida, amb una amplia representació Pedala, tan es així, que a nivell de club, vam aconseguir una més que meritòria 2ona posició.

Ricard, Toti, Xavi Hermoso, Dani F. , Ramon F., Josep Perello, Miquel Mateu, Joan Jordi Clop, Dario, Alfredo, Ramon May, així com  algun altre Pedala, encara que amb federativa d´altres clubs, com Mario Palou, Ivan, vàrem recórrer els 1.900 mts de natació en unes tranquil·les i netes aigües dels pantans de Gimenells, el 90 km de bici entre les vinyes de Raimat, i els 21 km de cursa a peu pels voltants de Gimenells  amb més o menys sort, tot, en funció de les expectatives de cada u.  Destacar el  1er lloc en Veterans de Ramon F., anant gairebé tota la cursa entre els 10 primers de la general, (… finalment 12è) i el Xavi Hermoso, 18è,  així com de la resta de Pedales que es vam situar la majoria entre els top 50 d´un total de 161 participants, llàstima,  de l´abandó per problemes físicsdel Ricard i el Toti, així com destacar l´entrega  del Josep Perello, que va acabar descansant a l’ambulància i prenen una petita dosi de suero,  i el Miquel Mateu, que sortint d´una greu lesió,  va aconseguir finalitzar la prova.