Aquest 6 de juliol deu triatletes del C.E. Pedala.cat de Balaguer han disputat un dels triatlons més prestigiosos del món, l’Ironman de Frankfurt que ha estat també campionat d’Europa amb distància Ironman.

La cursa es composa de tres segments, el primer la natació amb 3.800 m es va nadar al llac de Landgener a 15 km al sud de la ciutat de Frankfurt, posteriorment s’agafa la bicicleta per a pedalar durant 180 km en un circuit a dos voltes entre Frankfurt i Friedberg, amb el famosos murs empedrats que arriben a pendents de fins el 20% “The Hell” i “Heartbreak” i ja per últim es va córrer una marató fent quatre voltes de 10,5 km pel centre de la ciutat de Frankfurt acabant just davant de la catedral de la ciutat.

Els integrants de l’equip han estat Ricard Viola, Ramón Fargues, Pasqual Gambín, Pere Pérez, Alfredo Gracia, Miquel Mateu, Josep Perelló, Dario Xabier Pérez, Lluis Albert Vilaginés i el Ramón May.

Cal destacar la molt bona actuació de tots els membres del club, especialment els dos triatletes que han aconseguit baixar de les deu hores, en Ricard Viola amb 9h52’ i en Lluis Albert Vilaginés amb 9h59’, la resta de l’equip van fer les següents marques Dario Xabier Pérez 10h16’, Alfredo Gracia 10h28’, Ramón May 11h06’, Josep Perelló 11h08’, Miquel Mateu 11h25’, Pere Pérez 12h42’, Pasqual Gambín 13h34’. En Ramón Fargues va haver d’abandonar degut a una lesió al peu.