El darrer cap de setmana de setembre va tenir lloc a Granada la darrera prova que tanca el circuit del campionat ESP Xterra Spain. El Pedala.cat va estar representat pel Josep Miquel Salvado, Mikele!! aconseguint la segona posició en la seva categoria a gairebe un minut del primer. Aquesta prova consistia en nedar 1500 mts al pantà de Canales. Després tocava agafar la btt per realitzar un dur circuit de 38 km i 1600 mts de desnivell, per acavar finalment un trail running de 12,5 km i 700 mts de desnivell. El temps total va ser de 3h 54′. 24′ 19” de nado, 2h 12′ de bike i 1h 17′ run. El guanyador absolut va ser el triatleta Roger Serrano. El guanyador del Triatló Infern de Balaguer 2014, l’Albert Soley va acabar setè i l’expedala Xavier Jové 5è fent una espectacular remuntada. Recordar que els millors de cada categoria dels diferents circuits Xterra que es realitzen per tot el mon, tenen la gran final aquest mes d’octubre a Hawai. Qui si aniran, seràn l’Albert i el Xavier, anims, sort i gas!!!