Pedales al cross de Balaguer i al Vertical Pas de la Casa.
El passat diumenge 21, un bon grapat de pedales van participar al 1er Cross intercomarcal de Balaguer, on es va endur la victòria l’incombustible Joan Prats, destacar també que en categoria veterans, el Pedala.cat va ocupar tots els calaixos del podi ,amb el Joan Prats en primera posició, seguit del Pedro Ubiergo i el Josep Miquel Salvado, el premi del  Josep Miquel el recull el nostre company Jordi Cerezuela. Destacar en categoria senior Femení la 5a posició de la Maria Estrada i la 7a de la Sandra Romero, el millor de tot però, va ser la gran actuació dels més petits de l’escola d’atletisme i triatló, que o van fer d’alló més bé.
Per altra banda, a l’estació d’esquí de Pas de la Casa, es va disputar la vertical d’skymo, on la Maria Fargues va tornar  a demostrar el seu bon estat de forma i es va emportar la victòria per davant de Michele Lodge i Inca Belles, enhorabona!!