Més de 200 participants en les dues proves!!! Moltes gràcies a tots els assistents, col.laboradors, voluntaris, Ajuntaments, al poble de Sant Llorenç de Montgai i la seva gent per la paciencia, a Olga Bergua Fotografia per les seves imatges i sobretot, a tots els participants de la prova, sense vosaltres no hauria estat tot un èxit!

Amb sortida i arribada a Sant Llorenç de Montgai la Trail Montroig passava per les vistes impressionats de la nostra comarca: l’embassament de Sant Llorenç, el refugi del Xut, els cingles del Montroig, l’ermita de Montalegre,…

Constava de dues curses: una de 25 km amb Josep Cuadrat (Unió Excursionista Garriguenca) i Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) com a guanyadors, i una altra de 13 km, la Pujada a Montalegre, en la qual Josep Maria Viola (Exclusive Team) i Anna Farrús (Aspros), van quedar en la primera posició masculina i femenina respectivament.

La resta de posicions, així com els temps, els prodeu veure en el següent enllaç: Resultats Trail Montroig 2016

Ens veiem a la 8a Trail Montroig! Fins l’any que ve!

Al facebook de l’Olga Bergua trobareu moltes més imatges del Trail Montroig