[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]El Diumenge es va celebrar el Trail de Ponts, on el Pedala.Cat i va estar ben representat,la cursa força ràpida i amb alguns trams tècnics tenia un recorregut de 23 km i un desnivell positiu de 950 m.

Des de un bon principi el Bernat Barnes va col·locar-se als llocs capdavanters on finalment va aconseguir la 2a posició absoluta, també destacar la 7a posició del Santi Millan, i la 5a i 6a de l’Anna Codina i la Maria Estrada respectivament, l’Anna Codina acabaria pujant al podi com a 1a Sènior, també va participar el Xavi Gracia, que va fer de llebre de la Maria en tot moment!!!!

Molt bona feina Pedales!!

Aquí teniu el Facebook oficial de la prova.

Us deixem amb unes fotografies que ens ha fet arribar el Xavi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1361″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1362″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]