[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La XXXI edició del Zarautz Triatló es va celebrar el passat dissabte 10 de juny i van ser-hi presents dos pedales, els nostres companys Miquel Mateu i Pere Pérez.

Els recorreguts del triatló van ser 2,9km nedant, 81km en bicicleta i 20km corrent. L’ambient de la jornada va ser fantàstic i els dos pedales van quedar en molt bones posicions, deixant el nostre club en molt bon lloc. Enhorabona cracks!

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1714″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1709″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1710″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1708″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1711″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1712″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1707″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1706″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1713″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row]