[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El diumenge 18 de juny es va disputar el Triatlón LD San Juan del Flumen a la comarca dels Monegros.  Tot i les altes temperatures i la calor asfixiant, un grup de valents Pedales van participar-hi i van quedar tots en molt bones posicions.

Els valents van ser Ricard Viola, Dario Xabier Pérez, Pere Bifet, Àlex Trepat, Julio Ramonet i Joan Jordi Clop. Els 6 pedales van fer front a 1.800m nedant, 72km en bici i 14km corrent. Les seves cares de satisfacció en acabar la dura prova ho diuen tot!

Enhorabona cracks!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1720″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1730″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1729″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1728″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1727″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1723″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1725″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1721″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1722″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1724″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1720″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]