[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El diumenge 7 de maig, una representació de PEDALES vam participar al Triatló Half Lleida – Gimenells. Entre els participants hi havia Ramon Fargues, Pere Bifet, Jaume Torra, Lluís Albert Vilaginés, Toti Puigfel  i Ivan Rodenas. Estem molt contents amb la feina feta ja que vam aconseguir la segona posició per equips i hem de felicitar a en Ramon Fargues que va quedar en 3a posició a la categoria de veterans. Felicitats a tots!!

Pel que fa al recorregut, la natació va tenir lloc a Gimenells a l’embassament artificial “2 LLACS” on es van realitzar 2 voltes de 950m en forma d’un triangle. El circuit de bicicleta van ser tres voltes de 28km a les quals cal sumar l’aproximació al T2. I en quant al circuit de cursa a peu van ser 4 voltes de 5,2km.

Enhorabona a tots els participants!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1698″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1697″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1696″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1694″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1699″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1695″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1701″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1700″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1693″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]