[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Maig i Juny han estat mesos plens de curses de muntanya i els Pedala vam ser-hi presents a gairebé totes.

TRAIL CARLAC
Els recorreguts de Trail Carlac són variats amb diferents distàncies i desnivells. Les 5 curses recorren els 4 municipis de Quate Lòcs (Les, Bausen, Canejan i Bossòst).

Els Pedala vam participar en 3 d’aquestes curses, concretament a:  Sprint verticalMontlude Ski RaceMaraton Quate Lòcs i els valents van ser en Jordi Martínez, l’Edu Solanes, el Jacint Gili i en Carles Bartrina qui es va veure obligat a plegar.
Més informació sobre Trail Carlac

CADÍ TRAIL
CADÍ TRAIL és una competició de resistència per la serralada del Cadí (Alt Urgell). L’edició del 2017 ofereix dos proves, la CADÍ TRAIL, de 48 Km i 3.000 m. de desnivell, i la CADÍ HALF, de 27 Km i 1.200 m. de desnivell.

En aquesta ocasió, vam comptar amb la participació del Raul Butaci que va quedar en una magnífica 4rt posició als 48km. Enhorabona crack!

Més informació sobre Cadí Trail.

CURSA ALTA MUNTANYA RIBALERA
Tírvia ha acollit un any més, i amb aquesta ja en van sis, un nova edició de la Ribalera. La prova que es diputà el 18 de juny estava emmarcada dins del 15è Circuit Català de Curses per Muntanya de la FEEC i formava part de la lliga Firehawk. L’organització va reeditar els tres traçats de diferents dificultats de l’any anterior: un prova popular de 14 km, una mitja marató i la prova reina, la marató, la qual corona el cim del Salòria com a punt més alt, sostre comarcal de l’Alt Urgell.

En aquest cas, van participar ala distància Marató en Diego Cardozo, que es va fer amb la segona posició, l’Albert Badia i la Míriam Domingo. Enhorabona a tots i sobretot al Diego que va fer podi!

En la distancia Mitjà Marató van participar Daniel MateuRamon May i Joan Garcia. Enhorabona a tots!

Més informació sobre la cursa Ribalera

TRAIL ST.JORDI
El 21 de maig i per desè any consecutiu, es va disputar la Trail de Sant Jordi, una prova esportiva pels amants de les curses de muntanya.

La cursa consta de 14’9 quilòmetres i d’un desnivell positiu de 500 metres.  En aquest cas hi va participar en Luis Mariano Fernández qui va quedar 5e general i 1er veterà! Enhorabona per la magnífica feina feta!!

Més informació sobre la Trail St.Jordi
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1741″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1742″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1743″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1744″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1745″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1746″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1747″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1748″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]