[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya amb la sensacional participació del nostre company Aleix Sierra, proclamant-se campió de Catalunya absolut!

A més a més aquesta prova també era la 2a cursa de la copa d’Espanya que també ha guanyat Aleix Sierra. Enhorabona Aleix! Tot l’esforç ha valgut la pena!!

Destacar també la participació de Josep Miquel Salvador i el debut del Román Pedra. Enhorabona a tots![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1757″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1756″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1755″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1754″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]