Aquest diumenge 21 de gener, s’ha disputat el sisè  DUATLÓ DELS PÉLAGS a Vilobí del Penedés, que era Campionat de Catalunya de Duatlons de Muntanya per categories.

La cursa estava formada per un primer sector de cursa per muntanya de 6km, un segon sector de BTT de 21km i un darrer de cursa per muntanya de 3km.

Cal destacar l’excepcional actuació de l’equip de duatletes del C.E. Pedala.cat de Balaguer. L’Aleix Sierra ha estat el guanayador absolut de la cursa, proclamant-se també Campió de Catalunya sub-23 i el Raul Barrios s’ha proclamat Campió de Catalunya Júnior. A mes a més hi han participat Iván Menchón i Josep Miquel Salvador amb una gran actuació que ha fet que el C.E.Pedala.cat hagi quedat tercer per equips.

Amb aquesta cursa ha finalitzat el circuit Català de Duatlons de Muntanya.