El passat 3 i 4 de maig va tenir lloc a Calella el Campionat d’Espanya de Duatlons de Muntanya el dissabte i el Campionat d’Espanya de Triatló el diumenge. Com ha representant  Pedala.cat hi va córrer en Josep Miquel Salvadó, el qual va acabar en 1a posició en categoria OPEN. En el circuit de natació es tenia que fer un recorregut de 500 mts i sortir a la platja per tornar a entrar i tornar a fer els darrers 500 mts. El circuit de btt va ser dur degut a les dures però curtes rampes que hi havia. No hi havia descans, es van fer uns 21 km i uns 950 mts D+. El tram de run era tot pla i consistia a donar 2 tombs a un circuit de 3 km. Destacar la participació de més de 400 corredors entre els dos dies.