Aquest passat dissabte es va disputar la Marxa Cicloturista de la nostra ciutat, la Montsec Montsec, organitzada pel Club Ciclista Balaguer. Aquest any com a novetat hi havia un tercer recorregut, de 140 km i 2050 m de desnivell,  que s’afegia als dos que ja hi ha, el recorregut llarg de 190 km i 3300 m de desnivell i el curt amb 80 km i 1300 de desnivell. Molts pedales van ser partíceps de la marxa, estant a les tres distàncies plantejades per l’organització. Cal destacar la primera posició d’ Ivan “Menxov” al recorregut curt.

Més de 800 particpants van pendre part de la marxa, que arriba a la seva sisena edició, on s’ha convertit en una de les referents del nostre territori. Des del C.E. Pedala.cat, volem felicitar a al  Club Ciclista de Balaguer, per l’organització, el suport nutricional i els paisatges d’aquesta fantàstica marxa.

Podeu consultar els temps en aquests enllaços:

– RUTA LLARGA (MM190)

– RUTA MITJANA (MM140)

– RUTA CURTA (MM80)