Hem començat la temporada de tri, i què millor, que fer-ho amb el tri de les nostres terres!!
Sprint i ràpid, força explosiva i apretar sense deixar perdre cap instant. Contents d’haver-lo que i gaudit! Tram de natació amb molt bones sensacions (Marc: 15’42”, Sandra: 15’10”), tram bici no tan fàcil pel vent (Marc: 43’44”, Sandra: 50’11”) i tram córrer tot i que costa arrencar, bones sensacions!! (Marc: 27’39”, Sandra: 25’50”). Temps final Marc: 1’27” i Sandra 1’31”.
Sandra: Contenta i satisfeta per ser el primer de la temporada i amb ganes del pròxim, Cambrils 15-juny! A seguir entrenant!!
Marc: Tenia dubtes de fer-lo o no per qüestions mèdiques però al final m’ha servit com a bon entrenament per començar a preparar objectius d’olímpics. Assumeixo que no són bons cronos i és hora de posar-se les piles pels següents. Felicitar a l’organització per l’èxit en la seva primera edició.