Que tal julais!!!!
Aquest passat cap de setmana vaig estar corrent el Triatló olímpic de Tossa. Molts de vosaltres m’havíeu dit que era bastant xulo, amb desnivell, etc… així que vaig decidir que seria un bon entrenillo de cara a finals d’aquest mes, per preparar el campionat d’espanya Xterra de Granada. Ja no m’enrecordava d’aquests TRIS, però són de molt gas i volia veure com anava. IRONS´men… correu alguna d’aquestes curses, només heu de pensar que quan pareu a la gasolinera, en lloc de demanar diesel, que us possin super… jijiji, ja l’he liada!!! jo faré al revés, ok? Com us estimo julais. Darrerament he de dir que escalfo uns 20′ de nado o més, i sincerament, he notat que surto molt més bé al nado. De totes maneres, els primers 400 mts va haver-hi osties per un tubo. Vaig passar a 3 per sobre que enlloc d’anar a la primera bolla anaven direcció St. Feliu… A partir de la segona bolla, bon ritme, còmode i sense entrebancs. Sortim fora per iniciar el segon tomb i quasi agafo la corda d’escalada per sortir del mar… El segon tomb millor que el primer i remuntant alguna posició. Surto el 23è amb un temps de 21′ 28”. Amb una bona carrera per la sorra i bones sensacions. Luigi, si, vaig parir uns bons tragos d’aigua… i la conseqüencia es que vaig potar 3 cops a la bici. Sempre em passa quan nado al mar.
Agafo la bici i… ostres… avui disfrutaré!!! Molt de gas i sempre tirant amunt. Fem un petit grupet però nois allà tots a rebufo. Jo a la meva pensava, això es un entrenillo i t’interesa pencar de cara a Granada. Doncs, a tirar i gas. A 5 o 6 km m’adelanten un parell que anaven amb bicimoto, m’enganxo amb ells i perfecte, fent relleus, passat gent fins quan arriva el primer portillo i que a mi em va enganxar just després de fer un relleu. Bye bye… s’en van escapar. A partir d’aquí vaig anar una estona sol fins que em va agafar un dels equips de relleus. Vam anar junts gairebe fins a meta. La pujada del segon port a bon ritme i la baixada… que voliu que us digui… guapa, perillossa, algun revolt xungo, amb gravilla, supermotard… els darrers km son trenca cames, es fan dures si penques, les baixades molt xules, curves ideals, perfecte!!!!! 1h 31′ i entre els 25 primers!!!! Encara no sabia que anava tant bé… m’ho va dir la Sandra al final. Jo tenia pensat fer entre el 80-100!!!!! El tram de run eren dos tombs de 4,5 km. El primer el vaig fer còmode i el segon vaig anar apretant per acabar rodant a 4′. Sorpresa pel temps, 2h 33′ total, pel 24è de la general i el 5è M40, a 16 segons del 4rt. Ara toca fer la Duatló de Montblanc d’aquest cap de setmana i Granaaa….