Aquest passat diumenge vaig estar a la Duatló de Montblanc, la darrera prova del circuit desafiaments comarques de Lleida 2014.
El primer tram eren 5 km pels voltants de Montblanc, molt ràpid. El tram de bici eren uns 18 km, amb uns 300 mts de desnivell, molt ràpid i amb una mica de tot, pista ràpida, pujades curtes però dures i trams de sender molt divertits. El segon run era per dins els carrers de Montblanc, molt xulo. Un circuit ideal per iniciar-te en aquest mundillo!!!! Al sector de Btt tenies que fer 2 voltes. He de dir que això m’agrada cada cop més, tens al públic molt concentrat i veu en directe el desenvolupament de la cursa, remuntades, etc…
Excelent la organització, circuit molt ben marcat i controls en tots els creuaments. Bossa de regal pel corredor, entrepà al acabar, perfecte…
1h 13′ de temps total, 6 general 1 1er M40, 1er veterà també al circuit desafiaments comarques de lleida duatlons 2014.
Ara toca descansar i a cap a Granada, traca final, l’Xterra!!!! Ja us contaré julais!!