Al club Pedala sabeu que ens agrada l’adrenalina i el cap de setmana del 28 i 29 de novembre no en va faltar. És ben cert que van ser dos dies molt intensos plens de competicions arreu de la província i fins al País Basc però la satisfacció de la feina ben feta, dels bons resultats  i de gaudir fent el que ens apassiona no té preu!

MARATÓ DE SAN SEBASTIÁN

Una representació del club pedala va estar present en una nova edició de la Marató de San Sebastián celebrada diumenge dia 29. El nostre amic i company Joan Prats no para i un cop més va fer podi per categoria amb un temps de 2:36:58. Gran resultat!
Així mateix, Rosa Mateu i Anna Sol van completar també la Mitja Marató de San Sebastián. Enhorabona als tres!

LA SANSI DE LLEIDA

El diumenge 29 també es va celebrar a Lleida la Tercera edició de la Cursa Popular ” La Sansi” de Lleida (10km). Pedala no només hi va tenir la seva representació sinó que va estar present al podi gràcies al nostre amic Edu Guiu que va quedar primer de la seva categoria  Enhorabona crack!

CURSA SOLIDÀRIA ARTESA DE LLEIDA

Ja veieu que al club pedala els caps de setmana ens cundeixen! Els nostres amics David Montañez (5e a la general) i Dani Fargues (3r per categoria i 7e a la general) van aconseguir un fantàstic resultat a la Cursa Solidària d’Artesa de Lleida (10km) que es va celebrar el diumenge 29 de novembre. Molt bona feina companys!

TRIAL ROSA DEL NORD

Aquest passat dissabte els nostres companys del club, Santi Millan, Anna Codina, Maria Estrada i Xavi Gracia, van participar al Trail Rosa del Nord. Una cursa nocturna i en autosuficiencia de 23 km i 1600m/+,que travessa des de Arabell (Seu d’Urgell) fins a St.Julià.

La cursa era en modalitat de parelles i cal destacar les baixes temperatures que els van acompanyar durant tot el recorregut de fet, en tot moment van estar sota zero.

Tot i que cap dels nostres companys va patir lesions, mencionar que es van ensopegar amb una parella on un d’ells es va fer un trau molt fort al peu i es van quedar a fer companyia i ajudar fins que va arribar l’equip de rescat. Després d’això la Maria va decidir plegar a causa de l’intens fred que feia,mentre els seus tres companys van finalitzar la cursa amb èxit!!! Enhorabona a tots!

Esperem trobar-nos amb molts caps de setmana tan complerts com aquests! Felicitats a tots per l’esforç i els bons resultats!