Una àmplia representació del club Pedala ha participat a la setena edició de la “Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana”, celebrada aquest diumenge 22 de novembre. La cursa tenia tres recorreguts diferents de 5km, 7km i 10km, i tots els representants de Pedala van realitzar la volta sencera de10km. El nostre soci i amic Joan Prats ha estat 5é a la general i 1r de la seva categoria.

Es tracta d’una cursa mixta amb 40% asfalt i 60% terra i hi han participat en Santi Millan, Ramon Fargues, Josep Perelló, Marc Martínez, Rafa Garcia, Lluís A. Vilaginés, Joan Térmens, Jordi Puigfel, Anna Codina, Rosa Mateu, Anna Sol, Miquel Mateu i David Jordan.

Després de l’esforç, tot l’equip vam anar a celebrar-ho amb una bona caragolada a la Fondarella.

Enhorabona a tots per l’esforç i la perseverança.

Ens veiem a la propera!