La cursa Alt Pallars-Certascan ha donat el tret de sortida de la Copa FEEC-Millet d’esquí de muntanya per equips, el diumenge 21, a Tavascan. La prova ha comptat amb la participació del pedala Xavi Freixinet que, junt amb la seva parella d’esquí, han quedat en tercera posició. 

Un total de 47 equips han pres la sortida des del refugi de Pleta Prat, a una cota de 1.720 metres, superant un desnivell de 2.060 metres i 17 quilòmetres de recorregut. En total, cinc pujades i baixades, tres trams a peu, i dues canals. 

Segons informa www.feec.cat, en categoria masculina la parella guanyadora ha sigut la formada per Joan Reyné (Ski Club Camprodon) i Gerard Vila (Grup Excursionista Esportiu Gironí GEIEG), marcant un temps de 2 hores i 13 minuts. Els segons han sigut la parella Jordi Palomares (AE Ekke Lleida) i Alfons Gastón (UE Urgellenca), i els tercers Xavi Freixinet (CE Pedala Cat Balaguer) i Jordi Martin (Ski Club Camprodon). 

En categoria femenina la parella guanyadora ha sigut la formada per l’Elisabet Bertran (AE Matxacuca) i Maria Quesada (CE Madteam). Segones han sigut Lourdes Martínez (Club Esquí Val d’Aran) i Sandra Sallés (UE Urgellenca).

La propera parada de la Copa FEEC-Millet d’esquí de muntanya per equips serà a l’Open Vall de Boí, el 13 de març. Les inscripcions s’obriran els propers dies.