[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquest cap de setmana també s’ha disputat la Hivernal de Campdevànol, de recorregut circular i amb un desnivell de 5400mts. El nostre company Carles Bartrina l’ha finalitzat en una molt bona 27a posició. Enhorabona campió!

[/vc_column_text][vc_column_text]

El punt més baix d’aquest recorregut és de 730 mts i el més alt de 2053 mts. La cursa passa per 3 cims de 2000 mts que sense dubte proporcionen unes vistes impressionants de la serra de Montgrony cap al Sud, l’espectacular Pedraforca a l’Oest, el Puigmal i l’olla de Núria al Nord i tota la Serra Cavallera a l’Est, tot això en un remps màxim de 9 hores.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Center”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”812″ img_link_target=”_self” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”821″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][vc_column_text]

Fotografia d’Edu Roma

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]