[vc_row][vc_column][vc_column_text]

4a Montsec Ultra Trail: marató de 44 km amb un desnivell positiu de 2700!. Aquesta cursa realitzada a la localitat d’Àger (La Noguera) es va disputar aquest dissabte 16, va comptar amb 105 participants.

El podi masculí va quedar amb Albert Herrero com a primer classificat amb un temps de 4:45:16, Raul Butaci amb 4:53:12 i en tercera posició el nostre company Pedala Carles Bartrina que va aturar el crono en 4:55:41.

Moltes felicitats Pedala!

Juntament amb el marató també es van diputar un cursa Ultra Trail de 96 Km.

Aquí teniu els resultats de Iter 5 de la marató

Us deixem amb unes fotos d’Olga Bergua

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”959″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”957″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]