[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquest diumenge es va celebrar la 4a edició del half triatló de Peñíscola (Castelló). Un total de 800 participants feien que, és multipliqués per quatre el nombre d’inscripcions respecte l’edició anterior.

A les 7:30 començava la prova de 1,9 km de natació davant el castell templari del Papa Luna de la platja Nord. Després, els participants havien de rodar 90 kilòmetres de ciclisme per Càlig, Sant Jordi, Cervera del Maestre i la Serra d’Irta. I per últim, 21 km de carrera. Santi Martínez en categoria masculina i Olga Pons en femenina, van quedar en primera posició absoluta amb un temps de 4:20:20 i 5:08:34 respectivament. Una prova que es va caracteritzar per la forta presència del vent.

La participació Pedala en aquesta prova la vam tenir amb: Ricard Viola que va aturar el crono amb un temps de 4:52 en posició 72, Julio Ramonet 5:31 i posició 370 i Pere Pérez que va fer 5:31, 370 de la general.

Molt bona feina Pedales!

Teniu més informació, fotografies i vídeos al Facebook de la prova


Us deixem amb unes fotografies dels nostres Pedales
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”968″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”969″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”967″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”970″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row]