[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La 3a Edició de Marató de Montserrat va comptar amb uns 300 corredors que malgrat la pluja i el fred, van continuar amb la prova que transcorria per les muntanyes de Montserrat. Amb un desnivell de 2550 metres positius, el guanyador en categoria masculina va ser Albert Pukos amb un temps de 4:01:29. I en categoria femenina Zuriñé Frutos amb 5:03:19.

El nostre Pedala, en Carles Bartina va aconseguir una gran 7a plaça de la general amb un temps de 4:37.

Molt bona feina Pedala!!!

Teniu una crónica de tota la prova aquí: Notícies – Cursa de l’Alba / Marató de Montserrat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”993″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”994″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”995″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]