[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquest diumenge es va celebrar el Trail de Cap de Creus. Una prova de 43 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu. Aquesta cursa amb sortida i arribada a Roses, recorria els paratges del Port de la Seva, Cadaqués, la cala de Jóncols i la de Montjoi. Els guanyadors van ser: Marc Carós (3.32.04) en categoria masculina i Eli Gordón en femenina amb un crono de 3.57.59.

El nostre company Carles Bartrina va quedar en 13a posició amb un temps de 3.59.04.

Molt bona feina Pedala!

També es va realitzar una cursa de 23k i 1.200 m+.

Aquí podeu llegir una crònica de Naciódigital

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”982″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”984″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]