[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Amb totes les 500 places completes, el Tail Selva Marítima de 2016 es va ser un èxit total. La cursa arran de mar recorre 23 km corriols, jardins i platjes de Tossa, Lloret i Blanes, i té un desnivell de 1050m+.

Els resultats d’enguany van ser, en categoria masculina Aurelià Serra amb un temps de 2:03:39, i en femenina Eli Gordon (2:12:32). El nostre Pedala Carles Bartrina va quedar en una gran 5a posició amb un temps de 2:08, a només dos minuts del podi.

Molt bona feina Pedala!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Center”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1015″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1018″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Aquí teniu un video-resum de la prova

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=cQqtC9mG1Uo&feature=youtu.be”][/vc_column][/vc_row]