El club Pedala.cat estem molts contents de la bona acollida que ha tingut la segona edició de la Volta al Pantà de Sant Llorenç. La Volta ha esdevingut avui tot un èxit amb la participació de 250 persones, que han pogut optar entre fer corrent o caminant els més de 8 kilòmetres de recorregut.

La jornada proposava una cursa competitiva i una caminada no competitiva per muntanya que tenien en comú que permetien fer esport i conèixer una part de l’entorn de la Reserva Natural de fauna salvatge de Sant Llorenç de Montgai.
El més ràpid de la cursa ha estat  el nostre amic i pedala, Pere Bifet, amb un temps de 33.33. L’han acompanyat al podi Josep Maria Viola, d’Exclusive Team, segon amb 35.43, i l’independent Sergi Contreras, tercer amb 35.56.

En l’apartat femení, la vencedora ha estat Noemí Aumedes (AA Xafatolls), amb un temps de 40.34, seguida de Raki Garsaball (Clos Pons Thai Runners), amb 42.10, i de Cristina Gardeñes, del mateix club, amb 46.03.

El recorregut ha estat circular, amb 8’4 quilòmetres i uns 100 metres de desnivell positiu. En un 25% s’ha desenvolupat sobre asfalt, un tram que corresponia als 2 primers kilòmetres, mentre que el 75% restant ha circulat per terra i corriols.
La sortida i l’arribada s’han ubicat a la platgeta del poble de Sant Llorenç de Montgai, que ha estat també l’indret on s’ha ofert un esmorzar per als participants. La inscripció donava dret a avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, l’esmentat esmorzar -amb pa amb tomàquet i llonganissa i begudes a l’arribada-, samarreta commemorativa de la II Volta al Pantà, assegurança d’accidents i assistència sanitària. Al finalitzar la prova hi ha hagut un sorteig de material i de productes de la terra dels patrocinadors entre tots els participants.