[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La Trail Ulldeter consta de dues curses: l’Ultra 4K de 60k i un desnivell de +4000M i la Trail de 30K amb 1600M. Una cursa molt ben organitzada per Kassmark amb pujades de veritat i baixades molt llargues.

Un total de 138 participants dels 214 incrits van finalitzar l’Ultra 4K, resultant guanyador Ernest Ausiró Subirats (TBOT) amb un temps de 7:30:45 i en categoria femenina, Tina Bes Ginesta (Club Esquí Girona) que va acabar amb un crono de 8:52:25. .

I, el representant Pedala d’aquesta cursa, va ser en Carles Bartrina que va quedar en una gran 8a posició amb un temps de 8:33:20.

Molt Bona feina Pedala!

Aquí teniu el Facebook oficial de la Trail on trobareu més informació, resultats, cròniques i contingut multimèdia com fotos i vídeos.

Us deixem amb algunes fotos que ens ha passat el Carles.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”1105″ img_size=”thumbnail” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”1103″ img_size=”thumbnail” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”1102″ img_size=”thumbnail” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row]