[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Aquest cap de setmana és va cel.lebrar la Trail Carlac 2016 a Les. Una dura prova de per si que es va veure incrementada encara més per les dures inclemències del temps que, en alguna de les 6 curses, van fer a l’organització canviar el circuit.

Els Pedales vam tenir dos grans representants: la Beatriz Martos i el Jordi Martínez.

La Beatriz va participar en la cursa més completa: la Challenge que constava de: una vertical de 2 km nocturna, una marató trail de 43 km (que a causa del mal temps es va reduïr a 30), i una cursa de 30 km. La nostra Pedala la va completar en un temps de 9:54:44 quedant 4a en categoria femenina.

I per part del Jordi, va finalitzar la Trail Deth Montlude de 30 km i un desnivell de +2000 m, en segona posició, amb un temps de 3:11, fent podi!

Molt bona feina Pedales!

Al Facebook Oficial del Trail teniu més informació, resultats, imatges i vídeos.

Us deixem amb les fotos que ens han enviat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1091″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1093″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1092″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]