[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1127″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][vc_column_text]

Doncs sí, el passat diumenge  26 de juliol es va celebrar al llac de Carinthia (Austria) l’ IRONMAN Austria-Kärnten 2016. 3’8 Km de natació, 180 de ciclisme i una marató entre turons, platjes, esglésies i boscos.

La prova es va dur a terme al voltant del petit i turístic poble de Klagenfurt, volcat amb l’event que va tenir una molt bona organització.

Doncs, fins aquí, vam tenir participació Pedala!. El Ricard Viola va creuar la meta amb un temps de 9:48, l’Aleix Bollo en 11:00, el Daniel Banzo en 11:48, Pere Pérez en 12:16, Tito Mullor en 13:13 i també en  Albert Vilaginés que no va poder ser finisher per problemes físics.

Molt bona feina Pedales!

Aquí teniu: Crónica desde el dorsal: Ironman Austria – Klagenfurt.

I la llista amb tots els resultats: IRONMAN Austria – Resultats Home/Dona

Us deixem amb unes fotos que han enviat el nostres Pedales. Fins la propera!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1126″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1128″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1129″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1130″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1131″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1132″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1133″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1134″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1135″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1136″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1137″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1138″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1139″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1140″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row]