[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

El passat 19 de juny es va celebrar la Cursa de Resistència de la Vall d’Àneu que va realitzar majoritàriament per camins tradicionals (ferradura, carro i corriols) i que va passar per pobles plens d’encants naturals i magnífiques vistes.

Es tracta d’un recorregut de 44 km, i 2550m de desnivell positiu, que transcorre per Esterri d’Àneu.

Doncs aquesta vegada, en Carles Bartrina va acabar fent podi! La seva primera victòria en un temps de 6:31.

Molt bona feina Pedala!

Podeu trobar algun vídeo i més fotografies al Facebook oficial de la prova

Us deixem les fotografies que ens ha fet arribar en Carles.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1147″ img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1148″ img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1149″ img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1150″ img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row]