[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

No ens hem equivocat en el títol. Són 866 kilòmetres i 55.000 metres de desnivell positiu. Això són els grans números de la TransPyreneA 2016. Una de les proves més dures del món on es preveu que dels 300 participants només siguin finishers 10.

Aquesta ultraraid de 15 dies de duració és un GR10 que recorre els pireneus catalans, bascos i francesos.

I aquí també tenim la Bea Martos que participarà convidada per l’organització Raid Sàhara. L’acompanyaran el Carlos Soliveira i el Jaile Casademont.

La cursa comença avui, 19 de juliol a les 12. La podeu seguir, i veure en tot moment la seva posició, al següent enllaç posant el seu número de dorsal: el 67:

TransPyreneA 2016: Bea Martos

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Us deixem amb unes fotos que ens ha passat la Bea i no oblideu seguir-la i veure com va! Força Pedala![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”1180″ img_size=”thumbnail” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”1181″ img_size=”thumbnail” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]