[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Doncs, després de 6 dies i més de 300 kilòmetres amb desnivells de +26000 i -25550, la nostra pedala Bea Martos ha hagut d’abandonar aquesta dura prova.

Ha passat per infeccions, butllofes, estómac trencat, boires i tempestes duríssimes, cadenes humanes per trobar el camí on dormir, bivacs en solitari, recorreguts diaris de més de 15 hores… Però ella diu que s’emporta el record inoblidable de la gran humanitat i companyonia de tots els participants i sobretot del Joel Jaile, en Jordi i el Daniel. A més dels preciosos paratges salvatges i abruptes, nits de lluna plena i bivacs a terra d’esglésies acompanyada de grans atletes.

La Bea, torna molt contenta de l’experiència i sense cap lesió important, el que li permetrà acabar la Catalonia Ultra Cup en plenes facultats quan es recuperi.

I també, gràcies al fet que va ajudar a treure d’una deshidratació a l’organitzador de La Diagonale des fous, una important prova d’ultra raid que també participava en la TransPyreneA 2016, ha estat convidada a participar en la seva cursa a l’octubre d’aquest any.

Molt bona feina Pedala!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]