[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

La Marrana Skyrace és una cursa de muntanya poc mediàtica, però amb uns grans paisatges, gran organització i un equip de voluntaris genial. La cursa es va realitzar el passat 28 d’agost i constava de dos circuits: un de 11km i +950m i una més extens de 22km i +1850m que transcorrien per l’estació d’esquí de Vallter 2000.

El nostre company Pedala en Carles Bartrina va realitzar la de 22km amb un temps de 2.52′ quedant 5è de la general i 3r de la seva categoria. Segons ell va ser una “cursa molt intensa i sense descansos!”.

Molt bona feina Pedala!

Us deixem amb una crònica de la prova de Fem@Quart

I una foto que ens ha fet arribar en Carles.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1243″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]