[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Les grans gestes, aquelles que recullen els llibres fins a convertir-se en llegendes, necessiten escenaris idíl·lics i personatges decidits a canviar el rumb de la història. Tu pots ser un d’ells. No existeixen muntanyes inaccessibles amb esforç i perseverança.  Atreveix-te a somiar despert. Fem un tracte: nosaltres dibuixem la gesta i tu et converteixes en l’heroi que tots admirem. L’admiració que desprenen aquells que completen la missió que els hi ha estat assignada. 3 curses i 3 recorreguts en 3 espais de gran interès natural. Aquest és el repte de les MISSIONx3.

Així ens presenten aquesta prova que en la que, el passat dissabte 30 de juliol, el nostre company Pedala el Carles Bartrina va fer un altre podi. Va córrer els 57 km i 4000 m de desnivell, quedant en la tercera posició de les Missions X3 i 7è de la general en un temps de 7.37. Un recorregut molt exigent en un dels dissabtes més calorosos de l’any.

Molt bona feina Pedala!

Aquí teniu l’enllaç per veure tots els resultats i el seu Facebook Oficial

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1221″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1222″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1223″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row]