[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Finalment i despresa de molts entrenaments i molta constància i esforç, l’atleta del Pedala.Cat Bernat Barnes aconsegueix la 3a posició absoluta en la Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC.

En Bernat ha estat lluitant als llocs capdavanters en les quatre curses que consta el campionat, i d’aquesta manera sumar els punts necessaris per aconseguir la 3a plaça. Cal dir que ha estat competint fins a l’últim moment amb corredors de la talla del Just Sociats, el Sergi Bassas, el Pere Aurell i d’altres corredors amb molta qualitat.

També destacar que en el Campionat de Catalunya individual va quedar en una molt bona 7a posició.

A continuació deixem els resultats en les diferents proves.

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Pujada al Montsia: 7a posició

COPA CATALANA

La Faiada.               7a posició
Escanyabocs.         5a posició
Taga Evo.                7a posició
Tivissa.                    5a posició[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][prkwp_spacer size=”50″][vc_single_image image=”1382″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]