[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

El Dissabte  30 es va celebrar la Marxa dels Roures, una dura cursa de 70 km i 4500 m d+, on teníem el Carles Bartrina com a representant del Club. Ja des d’un bon principi el Carles es va col·locar amb el grup capdavanter, format per corredors de la talla de l’Eric Moyá, Àlex Izquierdo, Jaume Folguera, ….
Aquest grup va anar bastant junts fins aproximadament el km 30,a partir d’allà, el Carles va començar a trobar-se còmode i a poc a poc va anar rascant minuts, fins aconseguir la victòria amb un temps de 9:11 hores, i traient-li al 2n classificat prop de 40 minuts. Victoria aclaparadora que demostra que el Carles es troba molt còmode en aquesta distància.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1411″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1409″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1410″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Per altra banda, el Diumenge es va celebrar el Cross dels Esbufecs de Mollerussa, on tot un veterà com el Joan Prats comença a estar recuperat de la lesió i aconsegueix el 2n lloc absolut, en un circuit força dur i tècnic.

I per últim, ahir dia de tots Sants, es va celebrar la 5a Cursa de Muntanya de Baldomar, de 15 km i 400md+ que transcorre per un circuit rapidíssim, i on els incombustibles Xavi Monedero i Marcos Touriño van volar literalment, i aconseguien una 8a i 11a posició respectivament. Marcant uns cromos de 1:15 el Xavi i 1:17 el Marcos. A tenir molt en compte per la temporada 2017 aquests dos corredors, ja que estan demostrant un molt bon estat de forma cursa rere cursa, i de ben segur que la pròxima temporada ens donaran més d’una alegria.

Molt bona feina Pedales![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]