[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

La Burriac Xtrem, una cursa on més de 3/4 parts són corriols i trencacames!. Una cursa molt dura d’alta muntanya envoltada d’un entorn natural del Parc de la Serralada Litoral que passa pels termes municipals d’Argentona, Cabrera de Mar i Òrrius.

El nostre pedala Carles Bartrina, hi va participar en la modalitat de Marató (40 km i 2100 +). Fregant el podi, en 4a posició amb un temps de 4h8′.

Molt bona feina Pedala!

Aquí teniu una crònica dels organitzadors de la cursa

I el seu Facebook Oficial on trobareu més fotografies.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”1460″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]