[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Avui 40 socis hem celebrat el sopar de Nadal, hem conegut nous companys amb sorteig de regals inclosos, com a cloenda s’han entregat reconeixements als pedales amb els resultats més significatius![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1443″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1444″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1445″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1447″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1448″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1449″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1450″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1451″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1452″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Aquí teniu el vídeo que vam passar durant el sopar
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]