[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquest passat diumenge es va celebrar la Marató i mitja de l’Ardenya, una cursa que transcorre per un recorregut espectacular durant 63 km i poc més de 3000md+, tot passant per trams de costa que li donava un plus a la cursa. Com a representants del club i van anar el Carlos Bartrina i l’Albert Badia, ja des d’un principi el Carles es va col·locar entre els primers de la cursa, però va ser al km 17 aprox. que el seu cos va dir prou, i es va veure obligat a retirar-se, ja que el cansament acumulat durant tota la temporada li va passar factura. Per altra banda l’Albert va anar molt ben col·locat fins al km 40 aproximadament, i va ser aquí on va començar a notar el cansament i a perdre algunes posicions, finalment va acabar en una meritòria 23a posició general i 2on sub 23.
Molt bona feina pedales![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1474″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]