[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Aquest passat dissabte es va celebrar la 6è Open Vall de Boí a la Vall de Boí, cursa dins del Campionat d’Espanya de cronoescalada d’esquí de muntanya, on el Bernat Barnes va aconseguir una molt bona 38a posició. Hem de tenir en compte que es van reunir els millors del tot el país en aquesta modalitat, i on un incombustible Antonio Alcalde es va emportar la victòria final.

Teniu tots els resultats en aquest enllaç

Per altra banda l’Aleix Sierra participava en el VII Duatló i Cursa de muntanya de Terrassa, que era campionat de Catalunya de grups d’edat, i on L’Aleix acabaria entrant a meta el 10è de la general i 2n del seu grup. D’aquesta manera es va proclamant subcampió de Catalunya de grup d’edat. La part negativa d’aquesta cursa és que el Josep Miquel Salvador (Mikele) va patir una caiguda en el sector de BTT, i es va veure obligat a abandonar. Van haver de posar-li 6 punts de sutura en una de les ferides que va patir.

Molt bona feina Pedales i bona recuperacio Mikele!!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1487″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1488″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]