[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El passat diumenge dia 24 de gener va tenir  lloc a les estacions de Lles i Aransa la 24a edició de la popular Marxa Pirineu Memorial Frederic Roure d’esquí de fons. La cursa pirinenca, que forma part de la 11a Copa Catalana de la disciplina, és l’única marxa de fons de l’estat espanyol que té sortida en una estació (Lles) i finalitza en una altra (Aransa). Aquest fet diferencial és un dels atractius principals de la competició, que consta de dues distàncies: 14 i 25 quilòmetres.

A la Marxa hi vam tenir representació pedala gràcies a la participació de Ricard Viola, Míriam Oronich, Ramon Fargues, Rosa Mateu i Miquel Mateu.

La Marxa Pirineu també té com a peculiaritat el fet que inclou la categoria familiar, on se suma el temps de tres participants, dos adults i un infant. Aquesta opció suposa un repte per a les famílies amb molts dels seus membres dedicats a aquesta especialitat d’estil lliure. Cada esquiador pot triar entre el clàssic o el patinador.

Enhorabona companys per la gran jornada!

[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”20″][vc_single_image image=”1537″ img_link_target=”_self” img_size=”medium” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row]